RADOSNA VIJEST - br. 137
Sarajevo, 15.01.2018

Radosna vijest se povećava

Poziv za pronalazak novih pretplatnika ostaje otvoren

Uvodnik prošlomjesečnog broja završio je pozivom da svaki pretplatnik i darovatelj misija u 2018. godini pronađe barem još jednog pretplatnika Radosne vijesti. Taj poziv čula je Ana Marija Buntić, novinarka Radija „Mir“ Međugorje. Ne samo da se ona osobno pretplatila na naš misijski list, nego je našla još jedanaest novih pretplatnika. U slanju adresa novih pretplatnika napisala je „zasada“.

Ako i ne nađe više novih pretplatnika, nemamo se pravo ljutiti na novinarku Buntić, jer ih je nesebično i novinarski pronašla već dovoljno. I taj primjer nam pokazuje da u vremenu došašća trebamo biti aktivniji, svestraniji i probuditi se iz prozeble svakodnevnice. Vrijeme došašća i Božića daje novi zamah i novu snagu, koja može otopliti naša hladna srca i životu dati puni sjaj i smisao.

Sam naziv našega misijskog lista poziva nas na radosno služenje, radostan život i radosnu evangelizaciju. Poziv za pronalazak novih pretplatnika ostaje otvoren tijekom cijele sljedeće godine, a kada što učinimo za misije, neka to bude kao i kod novinarke Buntić – „zasada.“


PMD BiH

Tiskaj    Pošalji