fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
www.MISSIO.ba
  Sarajevo, 11.10.2018

Priprema Školskih sestara franjevki za odlazak u misije u Ugandu

U provincijalnoj kući Školskih sestara franjevki Bosansko-hrvatske provincije Prečistog Srca Marijina u Sarajevu je započela dvotjedna duhovna priprava sestara koje odlaze u misije u Ugandu (Afrika). Program priprave traje od 7. do 20. listopada 2018.

Na Misijsku nedjelju, 21. listopada, s. Ivka Lučić, s. Elizabeta Žuljević i s. Franciska Ivanović, će primiti misijski križ u katedrali Presvetog Srca Isusova u Sarajevu. Euharistijsko slavlje 21. listopada u 19 sati s obredom primanja misijskog križa predslavit će nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić.

Sestra Urša Marinčić (Mariborska provincija) primit će misijski križ također 21. listopada u bazilici Uznesenja Marijina u Mariboru.

Nakon dvotjedne duhovne priprave sestre će slavit 22. listopada u 7.30 sati Svetu misu u kapeli Prečistog Srca Marijina provincijalne kuće u Sarajevu, koju će predslaviti mons. Henryk M. Jagodzinski, savjetnik Apostolske nuncijature u Bosni i Hercegovini.

U srijedu, 24. listopada, iz Sarajeva sestre putuju u Zagreb, a istoga dana u kapeli Navještenja Gospodinova u Držićevoj u 18 sati slavit će Svetu misu koju će predslaviti vlč. Anton Štefan, ravnatelj Nacionalne uprave Papinskih misijskih djela u Hrvatskoj. Nazočit će također nekoliko sestara Slovenki sa s. Uršom Marinčič koja se pridružuje našem misijskom djelovanju.

Na dan sjećanja na bosansku kraljicu Katarinu Kosača-Kotromanić, 25. listopada, četiri sestre misionarke zajedno sa s. Katom Karadža, provincijskom predstojnicom (sa sestrama će boraviti do 17. siječnja 2019.), putuju iz Zagreba preko Brusselsa do Ugande.

Na odredište u Rwentobo sestre planiraju stići 26. listopada. (kta/kvrpp bih)

wholesale discount ray ban wholesale ray ban sunglasses cheap oakleys fake oakleys Sunglasses wholesale oakleys replica oakleys
Tiskaj    Pošalji