fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
www.MISSIO.ba
  Palu, 08.10.2018

Povećava se broj žrtava potresa i tsunamija u Indoneziji

Broj žrtava potresa i tsunamija na indonezijskom otoku Sulawesiju porastao je na više od 1600. Procijenjeno je da pomoć treba ukupno više od 2,5 milijuna ljudi

Osvrnuvši se na stanje na pogođenom području, otac Banu Kurnianto, ravnatelj indonezijskog Caritasa, rekao je da je veza s uništenim područjima izrazito otežana. Najveće su potrebe stanovništva za hranom, pitkom vodom, skloništem, pokrivačima i lijekovima.

Prije nekoliko su dana djelatnici Caritasa došli u grad Palu kako bi u jednoj župi organizirali koordinacijski centar. Otac Kurnianto je kazao da će najprije napraviti analizu stanja u suradnji s lokalnom vlasti i drugim nevladinim organizacijama kako bi uvidjeli koje su potrebe i kamo treba odnijeti pomoć.

Ravnatelj indonezijskoga Caritasa rekao je također da lokalne biskupije koriste crkve kao evakuacijske centre. U pomoć pogođenom području uključile su se i druge indonezijske biskupije. Tamo su i volonteri s čitavoga otoka Sulawesija. "Želimo pronaći način kako koordinirati naše djelovanje da bismo što više učinili u situaciji koja iz sata u sat sve više zabrinjava" – rekao je otac Banu Kurnianto. (missio.ba/rv)

wholesale discount ray ban wholesale ray ban sunglasses cheap oakleys fake oakleys Sunglasses wholesale oakleys replica oakleys
Tiskaj    Pošalji