fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
www.MISSIO.ba
  Oštarije, 10.07.2018

Don Velimir Tomić o svom misionarskom pozivu

Misionar iz misije Kisongo u Tanzaniji don Velimir Tomić na Misnom slavlju koje je predvodio u nedjelju, 8. srpnja 2018. u svetištu Gospe od Čudesa u Oštarijama govorio je o svom misionarskom pozivu te kako se približiti ljudima druge kulture i običaja od kojih su mnogi još i poganskih vjerovanja.

"Misionarstvo ima u Africi tradiciju od samo 150 godina i za to vrijeme raste Božji narod koji prihvaća riječ Božju. U Tanzaniji ima već 30 biskupija i domaćih biskupa. Ne samo to, nego afrički svećenici sve više dolaze u Europu i Australiju te nam time vraćaju dio naših pastoralnih ulaganja", kazao je don Velimir, ističući da je afrički čovjek neupitno odan Bogu. Sve vjernike pozvao je da mole za duhovna zvanja i misionare.

Svoja iskustva iznijela je i Danira Štimac, mlada stomatologinja koja je upravo nakon susreta s don Velimirom odlučila provesti prvi godišnji odmor u misiji u Kisongu u Tanzaniji pomažući potrebitima. "Dvotjedni boravak kod don Velimira među tanzanijskim ljudima, a posebno mladima, obogatio me skromnošću i radošću kojima plijene ti ljudi. Zato sam odlučila osigurati godišnje stipendije za 20 mladih", rekla je Štimac koja je osigurala već 16 stipendija u visini oko 300 eura. (missio.ba/ika)

wholesale discount ray ban wholesale ray ban sunglasses cheap oakleys fake oakleys Sunglasses wholesale oakleys replica oakleys
Tiskaj    Pošalji