fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
www.MISSIO.ba
  Sarajevo, 22.07.2018

Pismo nacionalnog ravnatelja PMD u BiH u povodu Dana akcije MIVA

Poštovani i dragi prijatelji misija!

Akcija MIVA – Missionary International Vehicular Assosiation - je vezana uz spomendan sv. Kristofora (25. 7.) zaštitnika „putnika, vozača, pomoraca, svih nevolja i boleština te oluja i uragana.“ Ove godine je predviđena za nedjelju 22. srpnja ali vi možete izabrati i drugu nedjelju koja vam se čini prikladnijom za ovu važnu akciju koja je zapravo zahvala Bogu svih putnika i vozača za „sve prijeđene kilometre.“ Sudjelovanjem u ovoj akciji mi vjernički zahvaljujemo molitvom i darom svemogućemu Bogu, koji preko naših zaštitnika i anđela čuvara, prati naše korake i naše kotače.

Šaljemo uobičajene prigodne materijale: plakat, brošuru i naljepnicu sv. Kristofora a mirisni suvenir za auto možete nabaviti u Misijskoj središnjici. U brošuri ćete naći podnaslove: Akcija MIVA – „Moj dar slavi Boga za sve sretno prijeđene kilometre“; Znate li što je MIVA i kako je nastala; Postanite prijatelj akcije MIVA; Što više daješ, više dobivaš; Statistika akcije MIVA u Hrvatskoj i BIH i Priča iz misije Tatale u Gani. Ovi podnaslovi dovoljno govore o početku, smislu i vrijednosti akcije MIVA.

Podsjećam da se na dan akcije MIVA prikupljaju vaše redovite nedjeljne kolekte a vi ćete naći načina kako objasniti vjernicima smisao ove plemenite akcije, kako mogu molitveno sudjelovati te kako mogu i materijalno pomoći u nabavci vozila za naše misionare koji imaju filijale udaljene i po 150 km. Vozila naših misionara su najmanje njihova i najmanje služe za osobne potrebe. Ona pomažu i ubrzavaju širenje Radosne vijesti. Podržavajući ovu akciju vi i vaši vjernici sudjelujete u evangelizaciji i širenju kraljevstva Božjega na zemlji.

Kao i prošlih godina prikupljena sredstva dostavite preko ekonomata svojih (nad)biskupija a možete i izravno predati Misijskoj središnjici.

Najiskrenije zahvaljujem na dosadašnjoj suradnji i pomoći koja je, kao što možete vidjeti u brošuri, urodila nabavkom i pomoći u nabavci pet vozila. Naš prošlogodišnji poziv, da u akciji MIVA sudjeluju sve župe u BiH, najozbiljnije su izgleda shvatili župnici najmalobrojnijih i materijalno najslabije stojećih župa Banjalučke biskupije na čemu im posebno, u ime svih misionara i njihovih vjernika, zahvaljujem. Vjerujem da će njihov primjer slijediti i druge župe. Ohrabruje činjenica da se svake godine povećava broj župa koje sudjeluju u ovoj akciji što nam daje nadu da ćemo moći pratiti molbe naših misionara.

Uz zahvale srdačno vas pozdravljam i molim zagovor BDM i sv. Kristofora.


Mons. Luka Tunjić
Nacionalni ravnatelj PMD u BiH

wholesale discount ray ban wholesale ray ban sunglasses cheap oakleys fake oakleys Sunglasses wholesale oakleys replica oakleys
Tiskaj    Pošalji