fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
www.MISSIO.ba
  Canberra, 10.01.2018

Misionar fra Ivica Perić u HKM Canberra

U Hrvatskoj katoličkoj misiji (HKM) Canberra - Queanbeyan ovih dana boravi dugogodišnji misionar iz Kivumu, Ruande (Afrika), ravnatelj “Centra Otac Vjeko”, fra Ivica Perić. Svaki dan je bio na pripomoći pri blagoslivljanju kuća i obitelji u Canberri, Wollongongu, Sidneju i Brisbanu.

Fra Ivica je predvodio Sveto misno slavlje uz prisutnog voditelja misije HKM Canberra i Queanbeyan fra Miroslava Jelića i gostujućeg fra Josipa Kešina iz Sidneya.

Propovijedao je o njegovom misionarskom radu u Africi. Začudio je okupljene koliko njegova misija “Otac fra Vjeko” (centar je dobio ime po ubijenom misionaru franjevcu fra Vjeki Ćuriću) pomaže tim ljudima u Ruandi. Posebno je istaknuo kako polaže veliku važnost školovanju mladih kako bi se osposobili za posao i postali financijski samostalni pomažući svojima najbližima. Naglasio je također kako je taj rad i uspjeh moguć zahvaljujući prvenstveno Hrvatima donatorima, a i svima koji mu šalju novčanu pomoć i zamolio je da nastave tako kada i ako su u mogućnosti.

Nakon Svete mise bila je prilika za razgovor i kupnju dviju lijepih knjiga o Ruandi i kalendar 2018. s misijskim fotografijama. Sav prihod od prodaje išao je za potrebe misije i daljnje školovanje djece i đaka u višim razredima. (missio.ba/kta)

wholesale discount ray ban wholesale ray ban sunglasses cheap oakleys fake oakleys Sunglasses wholesale oakleys replica oakleys
Tiskaj    Pošalji