fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
www.MISSIO.ba
  Presnače, 09.01.2018

Pjevači Betlehemske zvijezde iz župe Presnače

Uoči blagdana Bogojavljenja, 5. siječnja 2018., vjeroučenici župe sv. Male Terezije iz Presnača, uključili su se u akciju Papinskog misijskog Djela svetog Djetinjstva - Pjevači Betlehemske zvijezde. Obučeni u kraljeve i anđele, slijedeći zvijezdu, posjetili su bolesne i siromašne te pjesmom donijeli radost Božića u njihove domove. Posebno dirljivi susreti bili su s bolesnim župljanima, koji su i male Pjevače rasplakali. Također, posjetili su i samostane sestara Klanjateljica Krvi Kristove, Milosrdnica i Misionarki Ljubavi, a u svom domu, Biskupskom ordinarijatu, dočekao ih je i biskup banjolučki mons. Franjo Komarica sa svojim suradnicima.

Na tom putu, za siromašnu djecu u misijama prikupili su 202,55 KM, koje će proslijediti Nacionalnoj upravi Papinskih misijskih djela BiH. Ovim prilogom vjeroučenici, Pjevači Betlehemske zvijezde župe Presnače, priključili su se brojnoj djeci širom svijeta koja pod nazivom Pjevači Betlehemske zvijezde prikupljaju priloge u korist svojih siromašnih vršnjaka u misijskim krajevima svijeta. (missio.ba/kta)

wholesale discount ray ban wholesale ray ban sunglasses cheap oakleys fake oakleys Sunglasses wholesale oakleys replica oakleys
Tiskaj    Pošalji