fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
www.MISSIO.ba
  Split, 03.12.2017

Split: Misijska prodajna izložba „Imaj srce gladnoga nahraniti"

Ususret božićnom Otajstvu, na početku nove liturgijske godine i jubilarne Stadlerove godine u kojoj se obilježava 175. obljetnica rođenja i krštenja, 150. svećeničkog ređenja i 100. obljetnica smrti sluge Božjega Josipa Stadlera, vrhbosanskog nadbiskupa i utemeljitelja Družbe sesara služavki Malog Isusa, u petak 1. prosinca, članovi Društva Prijatelja Maloga Isusa, zajedno sa služavkama Malog Isusa splitske provincije, organizirali su misijsku prodajnu izložbu „Imaj srce gladnoga nahraniti" u velikoj dvorani „Sv. Leopold Mandić" u župi Gospe od Pojišana u Splitu.

Prihod je namijenjen za siromašnu braću i sestre u Boliviji i Tanzaniji. Misijska prodajna izložba „Imaj srce gladnog nahrani" sastoji se od božićnih ukrasa, svijeća, slika, ručnih radova, križeva, raznih vrsta namirnica i drugih predmeta rađenih od drva, stakla i željeza, koje su članovi Društva Prijatelja Malog Isusa iz gradova i mjesta Splitsko-makarske nadbiskupije pripremili. Otvaranju izložbe prethodilo je večernje euharistijsko slavlje koje je predvodio župnik i gvardijan fra Žarko Lučić. Pred kraj misnog slavlja uvodne pozdrave uputila je s. Dolores Brkić, pročelnica za PMI-a, koja je otvorila humanitarnu prodajnu izložbu. Izložba je otvorena i u subotu 2. i nedjelju 3. prosinca od 8.30 do 20 sati. (missio.ba/ika)

wholesale discount ray ban wholesale ray ban sunglasses cheap oakleys fake oakleys Sunglasses wholesale oakleys replica oakleys
Tiskaj    Pošalji