fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
www.MISSIO.ba
  Rim, 16.06.2017

Mons. Protase Rugambwa, predsjednik PMD zahvalio vjernicima BiH na pomoći misijama i evangelizaciji naroda

Od 29. svibnja do 3. lipnja 2017. održana je u Rimu redovita Godišnja skupština najvećeg savjeta Papinskih misijskih djela, čiji su članovi i svi nacionalni ravnatelji PMD iz cijelog svijeta. Isti ravnatelji su trebali poslati svoja godišnja pastoralno-financijska izviješća za 2016. godinu najkasnije do konca ožujka ove godine.

Predsjednik PMD mons. Protase Rugambwa poslao je pismo zahvale nacionalnim ravnateljima na sudjelovanju na Godišnjoj skupštini i poslanim izviješćima a posebno je zahvalio na različitim pastoralnim aktivnostima koje su imale za cilj produbljivanje misijske svijesti među vjernicima i trajnu formaciju vjernika u misijskom duhu. Zahvalio je također svesrdno za duhovnu potporu i svakodnevne molitve za širenje vjere kao i za pomoć koju su vjernici Bosne i Hercegovine prikupili na različite načine i kroz redovite misijske kolekte te na taj način sudjelovali u općoj solidarnosti Crkve i evangelizaciji naroda.

Uz zahvalu mons. Rugambwa poželio je da naša duhovna povezanost sve više jača, da misije budu srce naše vjere, kako to često ističe i papa Franjo.

Pridružujemo se zahvalama predsjednika PMD mons. Rugambwe i želimo zajedno sa svim vjernicima u BiH izgrađivati misijsku svijest, svjesni da te svijesti nema bez jake vjere koja će hraniti i osmišljavati sve naše buduće misijske projekte. Koristim prigodu pozvati sve vjernike na čitanje misijskog lista Radosna vijest i ako je moguće na redovitu godišnju pretplatu. Možete se pretplatiti preko vaših župnih ureda ili izravno preko Misijske središnjice na e mail: missio.bih@bih.net.ba ili tel. 00 387 33 667 889.

Iz iskustva znademo da su zaljubljenici misija i najveći podupiratelji misija upravo oni vjernici koji redovito čitaju Radosnu vijest jer ona na najbolji način donosi sve naše misijske djelatnosti te planove i potrebe naših misionara i misionarki. Dajući informacije o misijama, Radosna vijest izgrađuje našu vjerničku svijest te osjetljivost za bližnjega i potrebnoga. Time ispunjavamo Isusov nalog o gladnima, žednima, bolesnima, utamničenima… Papine riječi da su „misije srce kršćanske vjere“ su moto ovogodišnje Misijske nedjelje koju ćemo proslaviti na predzadnju nedjelju u listopadu.


PMD BIH

wholesale discount ray ban wholesale ray ban sunglasses cheap oakleys fake oakleys Sunglasses wholesale oakleys replica oakleys
Tiskaj    Pošalji