fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
www.MISSIO.ba
  Orašje, 23.10.2023

Misijska nedjelja proslavljena u župi Orašje

Misijska nedjelja u župi blaženog Alojzija Stepinca u Orašju proslavljena je, 22. listopada 2023. svečanim Misnim slavljem koje je predslavio župnik fra Bono Kovačević. Proslavi je prethodio tjedan duhovne priprave za Svjetski dan misija koji se ove godine obilježio pod geslom „Žar u srcu, noge na putu“ (usp. Lk 21. 13-35).

Potaknuti riječima ovogodišnjeg misijskog gesla dvoje vjeroučenika izreklo je molitvu zahvale o potrebi naroda svih kontinenata za obraćenjem. Razmišljajući o misijama, misionarima, te o njihovom poslanju i djelovanju među najpotrebnijima, nazočne su potaknuli kroz recital: „Tvoje ruke su i Stvoriteljeve ruke. Bog ti nije dao ruke da s njima samo gomilaš materijalna dobra za sebe. Dao ti ih je za velike stvari“. Raspjevani dječji župni zbor najavio je euharistijsko slavlje, a umjesto homilije okupljeni su čuli poruku Ivice Petenjaka, biskupa krčkog, predsjednika vijeća HBK-a za misije.

Nakon župnih obavijesti ministranti i članovi dječjeg župnog zbora pošli su do kipa Milosrdnog Isusa i Blažene Djevice Marije te izmolili molitve djece sa pet kontinenata o potrebi svijeta za mirom i jedinstvom.

Proslava Misijske nedjelje završena je zajedničkom dječjom molitvom „Povelja malog misionara“ tijekom koje su se držala za ruke i na taj način simbolično pokazali „kako nam je Bog dao ruke da pomirimo braću koja se srde jedan na drugoga“. (kta)

wholesale discount ray ban wholesale ray ban sunglasses cheap oakleys fake oakleys Sunglasses wholesale oakleys replica oakleys
Tiskaj    Pošalji