fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
www.MISSIO.ba
  Split, 24.11.2021

Misijska humanitarna izložba za Haiti, Tanzaniju i Boliviju

Već tradicionalno članovi Društva Prijatelja Maloga Isusa i vanjski suradnici sestara Služavki Maloga Isusa sa sestrama koje ih animiraju pod vodstvom pročelnice s. Dolores Brkić pripremaju Misijsku humanitarnu izložbu za Haiti, Tanzaniju i Boliviju od 26. do 28. studenoga u Svetištu Gospe od Pojišana u Splitu. Prije otvaranja izložbe 26. studenoga molitva je krunice u 16.30 a zatim misno slavlje za sve misionare. Prvoga dana izložba je otvorena od 18 do 20.30 sati, drugoga i trećega dana od 8 do 20.30., izvijesatila je mrežna stranica Splitsko-makarske nadbiskupije.

"Uvijek, ali napose u ovim vremenima pandemije, važno je svaki dan rasti u sposobnosti da proširimo svoj vlastiti krug i dođemo do onih za koje ne doživljavamo spontano da pripadaju „našem interesnom svijetu“, iako su tu blizu…i onima daleko ( usp. enc. Frateli tutti 97 ). Neka Isusova suosjećajna ljubav probudi i naše srce i sve nas učini učenicima misionarima, molitvom i dobrim djelima od srca. Neka Mali Isus blagoslovi SVE DOBROČINITELJE misija. Vjerujemo u dobrotu ljudskih srdaca i kršćansku bratsku i sestrinsku ljubav za potrebne i siromašne, posebno gladnu djecu", istkla je s. M Dolores Brkić u svom pozivu na Misijsku humanitarnu izložbu za Haiti, Tanzaniju i Boliviju. (missio.ba/smn.hr)

wholesale discount ray ban wholesale ray ban sunglasses cheap oakleys fake oakleys Sunglasses wholesale oakleys replica oakleys
Tiskaj    Pošalji