fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
www.MISSIO.ba
  Haiti, 10.09.2021

Haiti: Svećenik ubijen na ulici

Katolički svećenik ubijen je na Haitiju u pokušaju pljačke. Otac André Sylvestre (70) upucan je ispred banke u gradu Cap-Haitien gdje je služio kao župnik, javlja francuska redakcija Vatican Newsa, prenosi portal Bitno.net.

Prema informacijama, napad su izvela dvojica mladića na motoru koji su pokušali opljačkati svećenika. Radi se vjerojatno o članovima lokalnih bandi. Svećenik je prilikom napada smrtno ranjen, no napadači nisu uspjeli oteti njegove stvari. Otac Sylvestre preminuo je kasnije u bolnici.

Haiti je posljednjih godina postao jedno od najnesigurnijih mjesta na svijetu. Početkom srpnja ubijen je predsjednik države Jovenel Moïse, a nekoliko mjeseci ranije zloglasna banda “400 Mawozo” otela je petoricu svećenika, dvije redovnice te tri laika, držeći ih tjednima u zatočeništvu.

Dvije hrvatske redovnice, s. Ana Uložnik i sestra Liberija Filipović, koje djeluju kao misionarke na Haitiju, poručile su tada u pismu javnosti kako su otmice zbog zarade sve češće, a bande više i ne biraju žrtve. (missio.ba)

wholesale discount ray ban wholesale ray ban sunglasses cheap oakleys fake oakleys Sunglasses wholesale oakleys replica oakleys
Tiskaj    Pošalji