fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
www.MISSIO.ba
  Johannesburg, 30.04.2021

UNHCR pozvao južnoafričkoga nadbiskupa u Međureligijsko vijeće

Ured Visokog povjerenika Ujedinjenih naroda za izbjeglice (UNHCR) u novoosnovano Međureligijsko vijeće pozvao je nadbiskupa Johannesburga Butija Tlhagalea „zbog dobre suradnje Katoličke Crkve i agencije UN-a", prenosi Vatican News.

O tome je izvijestila s. Maria Lodi Rissini, koordinatorica Ureda za migrante i izbjeglice Južnoafričke biskupske konferencije (SACBC) kojemu je na čelu nadbiskup Tlhagale. Visoki povjerenik UNHCR-a Filippo Grandi osnovao je Međureligijsko vijeće koje će surađivati s Agencijom sredinom travnja, zajedno s Religijama za mir, istodobno u njega pozivajući nadbiskupa Tlhagalea.

Ratovi, sukobi i progoni i nadalje tjeraju ljude u izbjeglištvo i stoga je UNHCR zatražio pomoć vjerskih poglavara i njihovih zajednica, koji imaju odlučujuću ulogu ne samo u pomaganju izbjeglicama već i u borbi protiv uzroka koji ljude tjeraju u izbjeglištvo, rekao je Grandi. Mandat Vijeća traje do II. globalnoga foruma za izbjeglice godine 2023.

U Međureligijskom vijeću je više od 20 religijskih i duhovnih vođa, između ostalih egipatski sudac Mohamed Abdelsalam kao predstavnik velikoga imama Al Azhara, predsjednik Religija za mir Nigerije sultan Sultan Muhammad Sa‘ad Abubakar, i Kenije Nageeba Hassan Tegulwa, i predsjednik Međureligijskoga vijeća Burkine Faso pastor Henri Yé. Neposredno nakon osnivanja Međureligijskoga vijeća visoki povjerenik UNHCR-a Grandi razgovarao je u Vatikanu s papom Franjom. (missio.ba/ika)

wholesale discount ray ban wholesale ray ban sunglasses cheap oakleys fake oakleys Sunglasses wholesale oakleys replica oakleys
Tiskaj    Pošalji