fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
www.MISSIO.ba
  Južni Sudan, 28.04.2021

U Južnom Sudanu ranjen biskup mons. Cristian Carlassare

Dvije, još uvijek neidentificirane naoružane osobe upale su prošle noći u Rumbeku, u Južnom Sudanu, u stan biskupa Christiana Carlassarea, misionara kombonijanca i novoga biskupa Rumbeka, te mu nekoliko puta pucale u noge. Nakon prve liječničke pomoći koju su mu, u bolnici u Rumbeku, pružili liječnici talijanske organizacije 'Liječnici s Afrikom Cuamm', biskup Carlassare je prevezen u Jubu, a potom, zbog gubitka velike količine krvi, na transfuziju u Nairobi, u Keniji. Čini se da je izvan životne opasnosti.

Nemojte moliti toliko za mene, nego za narod u Rumbeku koji trpi više od mene – kazao je monsinjor Carlassare svojim nadređenima dok je o tom izvještavao događaju odgovorne za kombonijanske misionare u Italiji. Vjernici u Rumbeku, gradu u kojemu su većina pripadnici dinka, jedne od najbrojnije etničke skupine u Južnom Sudanu, primili su ga kao upravitelja biskupije 16. travnja, nakon što je papa Franjo tog 43-godišnjega misionara imenovao biskupom 8. ožujka ove godine. Riječ je o najmlađem talijanskom biskupu postavljenom na čelo biskupije koju je već prije vodio jedan kombonijanski misionar, otac Cesare Mazzolari. Još uvijek nije poznat povod napada na biskupa Carlassarea. (missio.ba/rv)

wholesale discount ray ban wholesale ray ban sunglasses cheap oakleys fake oakleys Sunglasses wholesale oakleys replica oakleys
Tiskaj    Pošalji