fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
www.MISSIO.ba
  Vatikan, 15.04.2021

Papa: Svjetiljka vjere gorjet će na zemlji sve dok bude ulja molitve

Na općoj audijenciji u srijedu, 14. travnja 2021. papa Franjo je nastavio niz kateheza u molitvi. Svjetiljku molitve treba uvijek držati upaljenom, u protivnom se gasi, bez svjetla te svjetiljke nećemo moći vidjeti put za evangelizaciju, bez vjere sve se ruši, a bez molitve vjera se gasi, rekao je u katehezi.

Papa je istaknuo kako u Crkvi postoji velika baština molitve koja se prenosi s koljena na koljeno. Vrlo bogato iskustvo molitve zaslužuje da se produbljuje sve više. Dah vjere je molitva, u vjeru uranjamo toliko duboko koliko naučimo moliti. Nakon što prođemo neke stvari u životu opažamo da bez vjere ne bismo u tome uspjeli i da je molitva naša snaga, rekao je Papa.

Svjetiljka vjere gorjet će na zemlji sve dok bude ulja molitve i to je osnovna zadaća Crkve: moliti, učiti moliti, prenositi s koljena na koljeno svjetlo vjere uljem molitve vjere.

Sveci koji često u očima svijeta ne vrijede puno, zapravo su oni koji ga drže ne oružjima novca, moći medija i komunikacija i tako dalje, nego oružjima molitve, primijetio je Papa.

Tu svjetiljku molitve treba uvijek držati upaljenom, u protivnom se gasi, bez svjetla te svjetiljke nećemo moći vidjeti put za evangelizaciju, nećemo vidjeti dobro put dobre vjere, nećemo vidjeti lica braće i sestara kojima trebamo prići i služiti, bez vjere sve se ruši, a bez molitve vjera se gasi. Vjera i molitva idu rame uz rame jedno s drugim. Zato je Crkva škola zajedništva u vjeri i kuća i škola molitve, zaključio je Sveti Otac. (missio.ba/ika)

wholesale discount ray ban wholesale ray ban sunglasses cheap oakleys fake oakleys Sunglasses wholesale oakleys replica oakleys
Tiskaj    Pošalji