fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
www.MISSIO.ba
  Nigerija, 03.04.2021

U napadu na crkvu ubijeno sedam osoba među kojima i svećenik

Katolički svećenik i još najmanje šest osoba ubijeno je 30. ožujka u napadu naoružane osobe na crkvu Sv. Pavla u Benue državi u Nigeriji – Biskupija Katsina-Ala.

Vlč. Ferdinand Fanen Ngugban 30. ožujka upravo je bio završio sa slavljem svete mise u župnoj crkvi Sv. Pavla u selu Aye-Twar u istočnoj Nigeriji gdje je bio župni vikar i brinuo o izbjeglicama koje su ondje pronašle utočište, te se spremao da ode na misu posvete ulja tijekom Velikog tjedna, kada je ustrijeljen u glavu.

Prema izjavi vlč. Fidelisa Phellea Akjmbula, kancelara Biskupije Katsina-Ala „tijela svećenika i drugih šest žrtava pronađena su nakon što je, među interno raseljenim osobama koje su utočište pronašle u župnim prostorijama, zavladao 'pandemonij' (...) Vlč. Ferdinand je izišao kako bi otkrio uzrok tomu... Pucano mu je u glavu dok se pokušao skloniti nakon što je vidio naoružane ljude“, navodi se u pismu iz kancelarije od 31. ožujka koje je stiglo u redakciju ACI Africa, afričkog novinski partnera CNA.

Lokalne vlasti države Benue potvrdile su napad na katoličku crkvu Sv. Pavla u selu Aye-Twar. Prema nekoliko medijskih izvješća, neidentificirani ubojica također je pršao selom i zapalio mnoge kuće. (missio.ba/nedjelja.ba)

wholesale discount ray ban wholesale ray ban sunglasses cheap oakleys fake oakleys Sunglasses wholesale oakleys replica oakleys
Tiskaj    Pošalji