fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
www.MISSIO.ba
  Zagreb/Sarajevo, 17.03.2021

Radosna vijest za ožujak 2021.

U novom broju časopisa „Radosna vijest“ za ožujak mons. Luka Tunjić, nacionalni ravnatelj PMD BiH, piše o „Božjoj riječi koja je najdjelotvornije sredstvo koje nam pomaže otvoriti oči i uši srca da bismo razabrali prolazno od neprolaznoga, važno od nevažnoga, smrtno od besmrtnoga... Ona nas potiče da naša srca ne budu tvrda, hladna i kamena, nego ponizna, spremna na služenje i blaga poput Srca Isusova“.

U novom broju RV nastavlja se serijal o Paulini Marie Jaricot. Paulina je izabrala svog duhovnog vođu. “U traženju volje Božje, uz pomoć duhovnog vođe, rastemo u svetosti, na način da pozorno analiziramo svaki kutak svojega života, da bismo uklonili sve male poroke koji koče naš rast i tražimo najučinkovitija sredstva da činimo dobro oko sebe“.

Rubrika Iz života naših misionara donosi nam vijesti iz Ekvadora, otkuda nam se javlja misionarka s. Lenka Čović koja nam javlja kako su njezine susestre nedavno u biskupiji otvorile Kuću sv. Dominika s namjerom da postane duhovno središte za mlade.

S. Ana Uložnik i s. Liberija Filipović s Haitija javljaju nam o misijskim pohodima do udaljenih filijala župe Petit Goave. Iz DR Konga nam piše misionarka s. Erika Dadić o tome kako u 47 godina misionarskog života i rada u dragoj joj Africi, s psalmistom, može uskliknuti: „U Boga je spasenje moje i slava. Bog mi je hridina silna, utočište.“ (Ps 62, 8).

Nova Radosna vijest donosi i razgovor sa s. Adrianom Galić, redovnicom Družbe školskih sestara franjevki Svete Obitelji, Hercegovačke provincije, koja u misijama u DR Kongo živi od 8. kolovoza 2017. godine.

U ovomjesečnoj nakani Apostolata molitve p. Vatroslav Halambek potiče nas da iskusimo beskrajno Božje milosrđe u sakramentu pomirenja.

Kao i obično, Radosna vijest donosi i različite vijesti povezane s misijama iz Crkve u Hrvata i iz svijeta. Posebno se ističe svjedočanstvo jedne redovnice koja je, čitajući Radosnu vijest 2008. godine, odlučila svoje misne nakane (i svojih prijatelja) ubuduće slati u misije, da bi pomogla domaćim siromašnim svećenicima.

Životni put jednog misionara serijal je o velikom o. Gabriću i njegovoj Indiji. (missio.ba)

wholesale discount ray ban wholesale ray ban sunglasses cheap oakleys fake oakleys Sunglasses wholesale oakleys replica oakleys
Tiskaj    Pošalji