fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
www.MISSIO.ba
  Zagreb, 16.03.2021

Misionarka s. Elizabeta Žuljević svjedočila o teškom životu u Ugandi

U Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Stenjevcu na četvrtu korizmenu nedjelju, 14. ožujka 2021. svjedočanstvo s vjernicima podijelila je misionarka u Ugandi s. Elizabeta Žuljević, školska sestra franjevka Krista Kralja bosansko-hrvatske provincije.

I ona, kao što je to činio i sveti Franjo, pomaže onima koji su u najvećoj potrebi. Dotaknula je srca vjernicima kada im je približila teški život naroda u Ugandi koji nemaju ni osnovno za život. Rijetki su oni koji idu u škole, njihova hrana je uglavnom uvijek ista jer si ne mogu priuštiti bolje, a mnogi jedu jednom dnevno. Hrana koja je njima najvrjednija je kukuruzno brašno i grah, ali i za to se treba potruditi. Žive na selu od uzgoja stoke i obrađivanja zemlje.

Sestre pomažu u školovanju, liječenju i hrani. Ljudima je važno obiteljsko zajedništvo i društveni život, a i obitelji su s brojnom djecom. (missio.ba/ika)

wholesale discount ray ban wholesale ray ban sunglasses cheap oakleys fake oakleys Sunglasses wholesale oakleys replica oakleys
Tiskaj    Pošalji