fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
www.MISSIO.ba
  Požega, 20.02.2021

Zahvala afričkog biskupa za financijsku pomoć Požeške biskupije

Pismo koje je biskupu Škvorčeviću napisao biskup Abbo prenosimo u cijelosti

Biskup kamerunske biskupije Ngaoundéré u Africi Emmanuel Abbo, gdje kao misionar djeluje svećenik Požeške biskupije Karlo Prpić, na Čistu srijedu 17. veljače uputio je požeškom biskupu Antunu Škvorčeviću pismo zahvale što misnim nakanama, primljenima od Požeške biskupije, omogućuje njegovim svećenicima prihod od kojeg žive. Pismo koje je biskupu Škvorčeviću napisao biskup Abbo prenosimo u cijelosti.

Nakon što sam tjedan dana bio na pastoralnoj vizitaciji, danas sam se vratio u Ngaoundéré. Upravo sam pročitao Vaš dopis od 9. veljače i odmah na nj odgovaram. Želio bih Vam prije svega izraziti zahvalnost za posebnu pažnju koju iskazujete svećenicima moje biskupije time što im redovito dostavljate misne intencije za određeno vremensko razdoblje.

Od prošle godine i pojave COVID-19 vi ste jedini koji nam do danas pomažete, jer su sve organizacije usmjerile svoja financiranja na borbu protiv pandemije. Svećenici moje biskupije i ja zahvalni smo Vam za sve što činite za biskupiju Ngaoundéré nakon našeg susreta u Požegi.

Kao i obično, otac Karlo bit će zadužen za raspodjelu gregorijanskih misa, a ekonom za redovite mise. Koristim prigodu da Vam u ovo milosno vrijeme koje danas započinje poželim sretno i plodonosno vrijeme korizme. Neka Djevica Marija zagovara naše dvije biskupije. Jamčim da ću na osobit način moliti za vas. Ostanimo sjedinjeni u toj molitvi“, napisao je biskup Abbo.

“Zahvaljujući svećenicima i vjernicima Požeške biskupije, koji su suglasni da se kod nas ne služe tzv. kumulativne mise, bilo je moguće nedavno dostaviti 15.000,00 eura biskupiji Ngaoundéré te na navedeni način pomoći njezinim svećenicima”, istaknuo je požeški biskup Antun Škvorčević. (missio.ba/ika)

wholesale discount ray ban wholesale ray ban sunglasses cheap oakleys fake oakleys Sunglasses wholesale oakleys replica oakleys
Tiskaj    Pošalji