fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
www.MISSIO.ba
  Vatikan, 15.02.2021

Papa Franjo: Korizma, vrijeme nade u krizi u kojoj se nalazimo

Nakon što je u nagovoru istaknuo tri riječi koje obilježavaju Božji stil: blizinu, suosjećanje i nježnost, papa Franjo je, pozdravljajući vjernike i hodočasnike na Trgu svetoga Petra, podsjetio da uskoro započinje snažno liturgijsko vrijeme korizme. U srijedu ćemo započeti korizmu – rekao je te dodao – Bit će to prikladno vrijeme da damo smisao vjeri i nadi u ovoj krizi koju proživljavamo.

Papa se spomenuo i svetih Ćirila i Metoda, dvojice evangelizatora slavenskih naroda, koje je 31. prosinca 1980. godine sveti Ivan Pavao II. proglasio suzaštitnicima Europe. Pozdravivši s naklonošću sve zajednice koje žive na teritorijima koje su evanglizirala ta sveta braća, Papa je istaknuo njihovo primjerno misionarsko zauzimanje. Neka nam njihov zagovor pomogne pronaći nove putove za prenošenje evanđelja, koje se ta dvojica nisu bojala tražiti. I neka njihov zagovor poveća u kršćanskim Crkvama želju za hodom prema punom jedinstvu, u poštovanju razlikâ – istaknuo je papa Franjo. (missio.ba/rv)

wholesale discount ray ban wholesale ray ban sunglasses cheap oakleys fake oakleys Sunglasses wholesale oakleys replica oakleys
Tiskaj    Pošalji