fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
www.MISSIO.ba
  Orašje, 09.01.2021

Djeca u župi Orašje prikupila pomoć za Djelo svetog djetinjstva

Na svetkovinu Bogojavljenja, kada Crkva obilježava i Dan svetog Djetinjstva u okviru Papinskog misijskog Djela svetog Djetinjstva s ciljem pomaganja siromašnoj djeci, 6. siječnja 2021. u župnoj crkvi blaženog Alojzija Stepinca u Orašju djeca s odraslima molila su i dala svoj materijalni prilog kao pomoć siromašnoj djeci diljem svijeta.

„Mi, djeca župe blaženog Alojzija Stepinca smo u Došašću iščekivali dolazak djeteta Isusa. To je bilo i naše vrijeme jer smo mi djeca. Sretni smo što možemo živjeti u ovom vremenu. Sretni smo što nam roditelji mogu priuštiti mnogo toga što oni nisu imali kada su bili djeca. Sjetili smo se da postoje djeca koja nažalost ne mogu imati što mi imamo. A to su siromašna djeca iz cijelog svijeta. Mi smo bogati onoliko koliko možemo dati, a ne koliko imamo. Zato smo tokom ovog došašća uz pomoć roditelja u našim domovima prikupili novčani dar za siromašnu djecu diljem svijeta. Tako smo se uključili u akciju Djeca pomažu djecu. U misijske kasice koje su stajale ispod kora naše crkve i ispred oltara odricali smo se od svojih džeparaca kako bi naša siromašna braća i sestre mogla imati hranu, ići u školu i imati ljepše djetinjstvo. Odrekli smo se svojih džeparaca kako bi drugi mogli imati sretno djetinjstvo kao što ga mi imamo. Iako su daleko, nama su blizu zbog Krista“, poručila su djeca iz Orašja predvođena župnikom fra Bonom Kovačevićem.

„Sada prinosimo ovaj dar na oltar kao zahvalu Isusu za naše djetinjstvo i kao molitvu za svu djecu na svijetu. Svaka promjena u svijetu počinje od pojedinca. Mi, smo danas svojim simboličnim darom sudjelovali u akciji „Djeca pomažu djecu“ i zajedno s ostalom djecom diljem Crkve promijenili svijet“, kazala su djeca prinoseći svoj dar na oltar tijekom Misnog slavlja. (missio.ba/kta)

wholesale discount ray ban wholesale ray ban sunglasses cheap oakleys fake oakleys Sunglasses wholesale oakleys replica oakleys
Tiskaj    Pošalji