fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
www.MISSIO.ba
  Vatikan, 11.02.2019

Papin apel protiv trgovine ljudima

Nakon molitve Anđeoskoga pozdravljenja u nedjelju, 10. veljače 2019. papa Franjo osvrnuo se na Svjetski dan molitve i razmišljanja u svrhu suzbijanja trgovine ljudima koji je obilježen nekoliko dana prije, na spomendan svete Jozefine Bakhite, 8. veljače. Sveti je Otac pritom kazao da je ovogodišnji moto, "Zajedno protiv trgovine ljudima", poziv da se udružimo kako bismo pobijedili taj izazov te je zahvalio svima koji se bore u njegovu suzbijanju, a posebice mnogim redovnicama.

Papa Franjo je poseban apel uputio vladama da se suoče s uzrocima pošasti trgovine ljudima i zaštite žrtve. Ipak, istaknuo je da svi možemo i moramo surađivati u osudi iskorištavanja i ropstva muškaraca, žena i djece. Molitva je snaga koja podupire naše zajedničko zalaganje – istaknuo je Sveti Otac te potom okupljene na Trgu sv. Petra pozvao da zajedno izgovore molitvu sv. Jozefine Bakhite, zaštitnice žrtava trgovine ljudima, koju su im podijelili svećenici, redovnice i volonteri:

Sveta Jozefino Bakhita, pomozi svima koji se nalaze u zamci ropstva.

U njihovo ime posreduj kod Boga milosrđa da se slome okovi njihova zatočeništva.

Neka sam Bog oslobodi sve one koji su izloženi prijetnjama, ranjeni ili zlostavljani kao žrtve trgovine ljudima. Donesi olakšanje onima koji prežive to ropstvo i poduči ih da u Isusu vide uzor vjere i nade, kako bi zacijelile njihove rane.

Molimo te da posreduješ za sve nas da ne padnemo u ravnodušnost, da otvorimo oči i uvidimo bijedu i rane tolike braće i sestara koji su lišeni dostojanstva i slobode te čujemo njihov vapaj za pomoć. Amen.  (missio.ba/rv)

wholesale discount ray ban wholesale ray ban sunglasses cheap oakleys fake oakleys Sunglasses wholesale oakleys replica oakleys
Tiskaj    Pošalji