fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
www.MISSIO.ba
  Uganda, 06.02.2019

Posjet provincijala Bosne Srebrene sestrama franjevkama u Ugandi

U petak, 1. veljače 2019. provincijal Franjevačke provincije Bosne Srebrene fra Jozo Marinčić, u pratnji fra Ivice Perića, misionara u misiji Kivumu u Ruandi i fra Josipa Adrića, provincijskog krojača, posjetio je Školske sestre franjevke koje od prošle godine djeluju u Ugandi, u mjestu Rwentobo.

Gosti su u pratnji sestara obišli novosagrađeni samostan i samostansko dvorište koje uređuju i polako se pripremaju za rad s lokalnim stanovništvom. Trenutno planiraju zasaditi svoj vrt i nabaviti neke životinje koje će im biti od koristi. Sestre su bile veoma radosne i goste su dočekale srdačno, kao u Bosni. Za ručak su napravile pravu bosansku pitu krompirušu i obradovale svoje goste. U ugodnom razgovoru otkrile su kako se polako uklapaju u lokalnu zajednicu stvarajući tako preduvjete za buduće pastoralno djelovanje. Ujedno molitvom zahvaljuju Bogu za svoj dolazak u Ugandu te također mole za nova duhovna zvanja.

Na koncu posjete, radosne zbog posjete, s. Ivka Lučić, s. Elizabeta Žuljević, s. Urša Marinčić i s. Franciska Ivanović zahvalile su gostima na dolasku i poželjele im sretan i blagoslovljen nastavak putovanja. (missio.ba/fia)

wholesale discount ray ban wholesale ray ban sunglasses cheap oakleys fake oakleys Sunglasses wholesale oakleys replica oakleys
Tiskaj    Pošalji