fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
www.MISSIO.ba
  Presnače, 09.01.2019

Pjevači Betlehemske zvijezde iz župe Presnače

I ove godine, vjeroučenici župe i svetišta sv. Terezije od Djeteta Isusa u Presnačama, uoči blagdana Bogojavljenja 5. siječnja, priključili su se akciji Papinskog misijskog Djela svetog Djetinjstva „Djeca pomažu djeci - Pjevači Betlehemske zvijezde“. Obučeni u mudrace, slijedeći zvijezdu radosno su naviještali rođenje malog Kralja, Isusa. Recitacijama i božićnim pjesmama obradovali su i najmanje i najstarije, ali i bolesne župljane. Na svom putu radosnog naviještanja Isusovog rođenja posjetili su i samostane sestara Klanjateljica Krvi Kristove, Milosrdnica i Misionarki Ljubavi. Također, u Biskupskom ordinarijatu radost Božića donijeli su pomoćnom banjolučkom biskupu mons. Marku Semrenu, svećenicima i časnim sestrama. Za siromašnu djecu u misijskim krajevima prikupili su prilog od 164,20 KM, koji će proslijediti Nacionalnoj upravi Papinskih misijskih djela BiH.

Ovim prilogom mali pjevači betlehemske zvijezde župe Presnače, radosno su prihvatili misijsko poslanje te se priključili brojnoj djeci širom svijeta koja pod nazivom „Pjevači Betlehemske zvijezde“ prikupljaju priloge u korist svojih siromašnih vršnjaka u misijskim krajevima svijeta. (missio.ba/kta)

wholesale discount ray ban wholesale ray ban sunglasses cheap oakleys fake oakleys Sunglasses wholesale oakleys replica oakleys
Tiskaj    Pošalji